Saturday, February 18, 2012

Dagens karma!

Fick strålande bevis idag på att karma existerar.
När jag står och väntar på bussen utanför jobbet får jag sällskap utav 2 tjejer i 25-årsåldern. Båda två jobbar på Arlanda, så känner igen dom ganska väl. Bortsett från dom så står även en äldre dam och väntar på bussen.
Tjejerna pratar högt och ogenerat om denna "feta fest" dom ska på och hur fulla dom ska bli. Inte ens jag med musik i öronen skonas ifrån denna vilda diskussion.
Bussen kommer och tanten rör sig sakta framåt för att gå på, när en utav dessa tjejer nästan tacklar henne för att komma på först. Hon och hennes kompis skrattar och sätter sig längst bak.
När bussen sedan kommer in till Märsta station så hamnar jag precis bakom tjejerna när vi ska gå av. Samma tjej som tacklade den äldre damen halkar på sista trappsteget och far på arslet rakt i snöslasket... i väldigt ljusa jeans. Hon gallskriker som om hon precis blivit huggen av ett svärd i magen och hennes kompis likaså. På 15 cm höga klackar försöker hon resa på sig men tappar balansen, åter igen hamnar hon på rumpan. Hennes kompis hjälper henne upp och dom går skrikandes mot tåget.

Fick en ganska varm känsla i kroppen. Skadeglädje? Kanske det. Man ska inte jävlas med karma!

No comments:

Post a Comment