Thursday, January 26, 2012

Allt om inget och inget om allt.

Nackdelen med att ha en ledig dag efter att ha jobbat öppningspass på jobbet:
Man är van vid att gå upp kl 2 på natten. Man blir därför trött på 7 på kvällen. Man somnar. Man vaknar sen kl 6 på morgonen på sin lediga dag och kan för all ost i världen inte somna om.
Vad gör man? Jo man går upp och städar hela lägenheten.
Vet inte vad som flugit i mig.

Köpte hårfärg igår. Måste verkligen fixa till barret nu. Idag ångrar jag mig. Måste köpa ny färg idag känner jag. Helst av allt skulle jag vilja uppsöka en frisör och göra det på riktigt men ekonomin tillåter inte riktigt det.
Apropå ekonomi så fick jag hem brev för några dagar sen som handlade om en av mina stora skulder. Tillsamman med detta brev låg en räkning på 600 kr. Det visade sig att det var ena halvan utav sluträkningen. Så nästa månad är jag en skuld fattigare... eller rikare, beror på hur man ser det. Känns helt underbart. Sakta men säkert minskar det hela tiden. Om ett år är jag fri. Då jävlar ska jag fira. Tjo.

Nu har jag tänt ungefär en miljon värmeljus i vardagsrummet, dels pga kylan och dels pga att vi måste börja betala elen själva nu detta år så ska leva lite amish till och från tänkte jag och skippa lamporna. Mörkrädd som jag är kan jag inte sitta utan ljus helt.

Nu ska jag försöka få i mig lite äcklig frukost. Bröd. usch. Fiberråg men iaf. Bröd får mig att må illa. Kan inte tugga skiten. Det växer i munnen på mig. Det är äckligt. Jag vill ha fruktsallad med yoghurt! Tyvärr har jag bara äpplen hemma, och det blir inte så mycket sallad utav det.
Trevlig torsdag.

1 comment:

  1. jag tycker sett supermysigt att gå upp tidigare, käka frukost (alltså riktig, med juice och shit), tända massa ljus. det är inte alltid man får just sån tid för sig själv. :)

    ReplyDelete