Sunday, March 03, 2013

Sunday bloody sunday

Kvällen igår vart inte alls som jag hade tänkt... kl 20:15 skickar Kim sms och säger att han rör sig hemåt från jobbet. 5 minuter senare ringer han och säger i panik att han måste hem till sin mamma. Hennes man Håkan hade fallit ihop på köksgolvet och väntade på sjukvårdare.
Håkan fick åka med ambulans in till Danderyd och Kim åker efter i sin bil med sin mor. Där blir han kvar i några timmar och här hemma vankar jag av och an, orolig som bara den. Håkan fick stanna på sjukhus över natten för observation och Kim kom hem halv 12.
Det var inget fel på Håkan fick vi reda på idag utan han har antagligen bara snubblat och slagit i huvudet, och på så sätt glömt bort vad som hände. Skönt att det inte var något allvarligt, men det blir ju en liten påminnelse om att vad som helst kan hända.

Idag har varit en riktig slappardag. Kollat på tv hela dagen och nu väntar jag på att maten ska bli klar. Vad gör husfrun när man inte har nå mat hemma? Jo hon kokar pasta, häller på gräddfil, krossade tomater, kidneybönor och majs, lägger allt i en ugnsform, på med massa ost och in i ugnen. Klart. Snabb affär.

No comments:

Post a Comment