Saturday, December 22, 2012

Julen är verkligen på väg...

Fredag kväll på Arlanda... man kan tro att alla idioter ska ge sig ut och flyga precis innan jul. Sura människor och skrikande barn i flera timmar.
Stängde cafét vid 20 och åkte hem och drack champagne istället. Champagne, micrade köttfärssåsrester och säsong 4 utav Frasier.

Lördag. Har kollat på National Geographic Channel hela morgon. End of the world-week med massa dokumentärer om hur jorden skulle kunna gå under, om mayafolket och om diverse naturkatastofer. Underhållande som fan! Älskar NGC!

Kim gav sig ut i jultrafiken för att åka till apoteket åt mig. När han kommer hem har han svängt förbi sin mor och fått vääärldens största julkorg med massa gott i. Egenbakade kakor, chokladbollar, godis, baconchips, dyra fina nötter, frukt och en nygjord julskinka! Den var fortfarande varm när vi packade upp den. Nu kom julkänslan farande i 1000 knyck! Julklapparna är inslagna och nedpackade, julkläderna är ordnade och väntar på att användas.

Det enda som är fel är att jag får fira jul utan Kim. Det är så sorgligt så jag vill gråta nästan. Tur jag har världens finaste familj att fira med (minus en bror i spanien) 

No comments:

Post a Comment