Thursday, February 12, 2015

En hemlighet som vill ut...

Det händer så mycket i våra liv nu. Det här med flytten är fortfarande i rullning. Måste sälja lägenheten så snart som möjligt och väntar nu på en värdering utav mäklare.
Planerar bröllopet för fullt. Kyrkan bokad och på tisdag ska vi åka och kika på lokalen vi vill hyra.

Men det absolut största som händer just nu är våran plan att starta en familj. Vi har under en lång tid, ca 2 år underfär, försökt utöka våran familj från 2 till 3, men det har varit svårt. Vi har varit på en fertilitetsklinik och gjort en utredning och nu har vi blivit placerade i kö för vårat första IVF-försök. Det är så många tankar som snurrar i mitt huvud just nu men vi bestämde oss för att vara öppna om detta. Det är absolut inget att skämmas för, att vi kämpar något så innerligt för något som vi båda vill men inte kan åstadkomma på egen hand.
Så många månader besvikelsen har slagit en i ansiktet. Så många tårar. Så många gånger vi har velat ge upp. Så länge vi har mått dåligt i hemlighet.
Alla frågar "är det inte dags för barn snart?" och jag vill bara skrika rakt ut VI KAN INTE! Men det blir alltid samma svar, ett litet leende och " det kommer när det kommer" sen gråter jag hemma i min ensamhet.
Nu har vi äntligen sett ett ljus i denna långa mörka tunnel, och förhoppningsvis möter vi någon väldigt speciell i slutet.

No comments:

Post a Comment