Tacogratäng
Ingredienser
400-500 g köttfärs1 påse Taco-kryddmix
1 vitlöksklyfta
1 paket nachos, 200 gr
1 burk tacosås, hot
1 burk krossade tomater
2 burkar creme fraiche
1 burk naturell färskost
3 dl riven ost
Gör så här
Bryn köttfärs och Taco kryddmixen enligt anvisningarna på påsen, pressa i en vitlök.
Fördela nachochipsen i botten på en långpanna. Bred därefter ut köttfärsen.
Blanda krossade tomater och tacosåsen. Fördela röran ovanpå köttfärsen.
Blanda ihop crème fraiche och färskosten och bred över gratängen. Täck med riven ost.
Gratinera i ugn, 250 grader, i 10-15 minuter eller tills osten fått fin färg och allt är genomvarmt.
Fördela nachochipsen i botten på en långpanna. Bred därefter ut köttfärsen.
Blanda krossade tomater och tacosåsen. Fördela röran ovanpå köttfärsen.
Blanda ihop crème fraiche och färskosten och bred över gratängen. Täck med riven ost.
Gratinera i ugn, 250 grader, i 10-15 minuter eller tills osten fått fin färg och allt är genomvarmt.
(Det ska egentligen inte vara färskost i men jag tycker röran blir mycket mycket godare då. )
No comments:
Post a Comment